Papegøjer er fantastiske. De er simpelthen så søde, og de kan virkelig tilføje liv og krydderi til hverdagen. Uanset hvem du er, og hvor du er, så kan en papegøje bringe en masse sjov og spas ind i dit hjem. En papegøje er det ultimative kæledyr, og det allermest fantastisk er, at du kan lære den at sige, lige hvad du ønsker. På denne måde kan du lave så meget sjov og spas med både dig selv og andre mennesker, at hverken du eller andre kan undgå at blive overraskede og underholdt.

En papegøje er et anderledes kæledyr, ja, du finder faktisk ikke rigtig andre dyr, der kan måle sig med det, for det kan lidt ud over det sædvanlige. En papegøje er helt sin egen og et meget anderledes dyr, og du vil opdage, at den ikke vil finde sig i noget. På denne måde kan du lære meget af den, men du kan heldigvis også lære den meget. Du vil fra tid til anden opdage, at den prøver på at snakke dig efter munden, men at det sjældent lyder så fint og rent, som du siger det, mens det til andre tider rammer plat. Og det kan jo ikke andet end at være til stor morskab.

En papegøje skal der gives plads og kærlighed til, og du skal virkelig værne om den. Det er det sødeste dyr, der bringer så megen glæde og hengivenhed til hjemmet, at den skal have opmærksomhed. Den må ikke være for meget alene, da den så bliver ked af det, og den har det bedst, når den kan høre andre lyde i hjemmet. Så føler den sig godt tilpas, og den kan godt lide at snakke med. Du skal huske at snakke med din papegøje hver eneste dag, for på denne måde vil den føle sig både set og hørt og meget glad.

Man kan måske gå så langt som at sige, at en papegøje er det smukkeste dyr, du kan bringe ind i dit hjem. Med sine glimtrende farver, så lyser den op i stue og hjem, og det er et dyr, som enhver kan lide at kigge på og betragte. papegøjen er et syn for øjet, og som dyr er den også meget spændende at kigge på og betragte, fordi den netop har sin helt egen måde at være her i verden på. Papegøjen er helt særlig og sjældent set i et almindeligt dansk hjem, så derfor kan du med dette søde dyr overraske både familie og venner, når de træder ind i stuen og ser, hvad det er, du har.

Papegøjen skal du aldrig være bange for, for den er din ven, og det er en ven for livet. Når først du er blevet gode venner med den og har vist, at du vil den, så slipper den dig ikke igen. Den vil følge dig i tykt og tyndt og være ved sin side, og du kan være sikker på, at den altid ved, hvem du er, og at den er din.